Main content

Vilkår for bruk og personvern

Ved å sende en søknad til oss i Vende Finans AS (organisasjonsnummer 918 672 699) godtar du også disse vilkårene for bruk av vår tjeneste. Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt. Enten ved å sende en e-post til post [at] vendefinans.no eller ringe oss på telefon 56 91 5000.

Hvilke opplysninger samler vi inn?

Vi samler inn de opplysningene du selv fyller ut i søknaden eller oppgir på telefon eller i e-post. Dette er for å kunne få vite nok til å behandle din lånesøknad. Ved behov kan vi også hente inn informasjon fra tredjepart som for eksempel kredittvurdering eller lignende for å utfylle eller verifisere dine opplysninger. Vi tar også vare på din kontaktinformasjon for å kunne komme i kontakt med deg dersom vi har behov for det.

Videre samler vi også inn informasjon om hvordan våre kunder benytter våre tjenester. Dette gjør vi for å gi en best mulig brukeropplevelse og presentere relevant informasjon til våre kunder.

Hvordan reguleres dette?

Vi behandler alle personlysninger i tråd med Personopplysningsloven og konsesjonsvilkårene fra Datatilsynet.

For deg som kunde er det viktig å vite at det er frivillig å gi fra seg personopplysninger og at du som kunde har krav på innsyn i dine personopplysninger og kan ha krav på retting i henhold til Personopplysningsloven dersom noe er registrert feil.

Vende Finans AS har ikke noe ansvar for eventuelle tap som oppstår som følge av låneopptak via våre tjenester.

Hva samtykker du som kunde til?

Ved å benytte våre tjenester samtykker du i at vi kan oversende informasjonen til våre samarbeidsbanker , finansiele instrutisjoner eller andre samarbeidspartnere i forbindelse med søknadsbehandlingen.

Vi vil også kontakte deg via telefon, sms og e-post for å kunne innhente opplysninger for å kunne gjøre søknaden din best mulig,  samt sende deg vårt nyhetsbrev med informasjon om nye tilbud og tjenester.