Main content

Finn din låneagent. Så du kan gjøre det du liker best.

14 mars, 2018

Må du reparere varmtvannstanken? Utvidet du kreditten for å fikse bilen? Lekker taket? Du trenger et forbrukslån – og det fort. Uforutsette utgifter kan gi litt av en hodepine, ikke minst det å skaffe pengene. I Vende Finans vet vi at mye opptar tiden din. Som din låneagent skaffer vi deg pengene du trenger.

Du står i dusjen og forstår ikke hvorfor det renner isende kaldt vann nedover ryggen. Ingen endringer i livssituasjonen tilsier at varmtvannstanken skal være tom. Det er da du oppdager at kolben har tatt kvelden. Så hva med den etterlengtede ferien du har lovet familien? Denne situasjonen kan være et klassisk utgangspunkt for at du trenger et forbrukslån. Og du trenger det litt kvikt. 

Vi spør flere banker om å få forbrukslån

Skal du ha et forbrukslån, er det vanlig å gå til sin eneste bankforbindelse. Men det mest fornuftige er å henvende deg til flere banker for å avdekke hva slags tilbud de kan gi deg. Tilbudene er nemlig mange. Et bedre tilbud i sikte – men haken er at prosessen kan ta mye lenger tid enn du forestilte deg. Ikke minst fordi du må gå gjennom informasjon og sammenligne. Men også søkeprosessen kan være tidkrevende. Så hvorfor ikke la en agent gjøre den jobben?

Et forbrukslån er penger som kan redde en umiddelbar og uforutsett utgift

Forbrukslån er et lån som gis uten sikkerhet. Derfor stiller banker og finansinstitusjoner større krav til deg som låntaker, selv om du har økonomien i orden. I Vende Finans hjelper vi deg med å plukke ut det riktige lånet hos riktig bank, til lavest mulig rente, ved å fungere som din agent. Agenten saumfarer markedet på bakgrunn av dine økonomiske fakta og får det beste tilbudet fra banker i markedet, tilpasset din økonomi. Du kan også søke lån gjennom Vende Finans via siden til Finpal.

Søk om forbrukslån her

Hos Vende Finans overvåker vi det totale markedet

Det å forholde seg til bare én låneinstitusjon som overvåker det totale markedet, kan også være en fordel. Særlig om du ønsker å refinansiere flere lån på et senere tidspunkt. Når du søker forbrukslån, er det ingen som spør deg hva du skal bruke pengene til. Når vi, som din personlige låneagent, har innhentet alle tilbud er det bare for deg å velge det som passer best, uten å bruke mye tid og krefter. Mens agenten jobber med å skaffe det beste tilbudet for ditt behov, kan du gjøre det du liker best.

Du trenger penger til alt mulig

Penger og lån kan skape uro i livene våre. Men du trenger dem til alt mulig. Hos Vende Finans hjelper vi deg også med lånesøknaden. Det du må å gjøre, er å fortelle oss hvor mye du ønsker å låne, og gi fra deg noen enkle personopplysninger. Ved å bruke Vende Finans som din låneagent, sender du altså bare én søknad ut til mange banker på én gang, isteden for å bruke mye tid og frustrasjon på å fylle ut de samme papirene til flere forskjellige banker, flere ganger. En søknad, ett lån, helt enkelt.

Som din agent hjelper Vende Finans deg med å plukke ut det riktige lånet hos riktig bank, til lavest mulig rente.

Vi finner den beste renten for deg.

Et forbrukslån er ofte dyrere enn andre typer lån, og man kan fort oppleve at renten blir høy. Som din personlige låneagent vil Vende Finans effektivt gå dypt i markedet for å finne den laveste renten for deg. Her vet vi også at du ikke har tid å miste. Skal du få reparert varmtvannsbeholderen, kan det ikke vente i all evighet.

Lån inntil 500 000 kroner

Som din låneagent hjelper vi deg med å skaffe alt fra 10 000 – 500 000 kroner, gjennom et personlån – på den enkleste måten. Du bør se for deg at nedbetalingstiden er på inntil fem år for lånet ditt. Skal du refinansiere på et senere tidspunkt, kan nedbetalingstiden være lik den løpetiden lånet allerede har – opp til 15 år.

En kalddusj. Varmtvannsbeholderen lot seg ikke reparere og du må kjøpe ny. Du hadde absolutt ikke hadde lagt inn den uforutsette utgiften som nå kan gå utover andre forpliktelser du har inngått – som at familien har planlagt en tur til utenlandsk varme, sol og sommer i ferien. Da kan et forbrukslån gjennom Vende Finans, som din forbindelse til lånemarkedet, gi deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger her og nå.

Vende Finans – ett lån, helt enkelt!

Søk om forbrukslån her

Renteeksempel: 65.000 over 5 år med nominell rente 10,49% og etableringsgebyr kr 950, termingebyr kr 0, gir effektiv rente 11,71%. Kostnad kr. 20.034, totalt kr 85.034.