Main content

Gode råd

Lån og kreditt kan være vanskelig, og noen ganger blir det for mye jobb å sette seg inn i hva som er det beste valget. Her har vi samlet noen gode artikler som forklarer temaet enkelt og forståelig. Dette gjør vi fordi det skal være enkelt å søke hos oss.

Vi har i tillegg laget en egen side med svar på de spørsmålene våre kunder oftest lurer på.

Sparer tusenvis på å refinansiere

30 mai, 2018

Refinansiering fører ofte til lavere kostnader og bedre økonomistyring. Se hvor mye du kan oppnå ved å samle lånene dine.

Les mer

Finn din låneagent. Så du kan gjøre det du liker best.

14 mars, 2018

Må du reparere varmtvannstanken? Utvidet du kreditten for å fikse bilen? Lekker taket? Du trenger et forbrukslån – og det fort. Uforutsette utgifter kan gi litt av en hodepine, ikke minst det å skaffe pengene. I Vende Finans vet vi at mye opptar tiden din. Som din låneagent skaffer vi deg pengene du trenger.

Du står i dusjen og forstår ikke hvorfor det renner isende kaldt vann nedover ryggen. Ingen endringer i livssituasjonen tilsier at varmtvannstanken skal være tom. Det er da du oppdager at kolben har tatt kvelden. Så hva med den etterlengtede ferien du har lovet familien? Denne situasjonen kan være et klassisk utgangspunkt for at du trenger et forbrukslån. Og du trenger det litt kvikt.

Les mer

Alt du vil vite om forbrukslån

16 februar, 2018

Når du skal søke forbrukslån, er det mange faktorer som spiller inn. Denne artikkelen vil fortelle deg hva som er viktig å tenke på når du skal søke lån, og hva som kan påvirke om søknaden går gjennom eller ikke hos bankene.

Les mer

Hva er refinansiering av forbrukslån?

12 september, 2017

Når du refinansierer tar du opp ett lån og betaler ned andre lån – enten det er et eldre lån, flere smålån, varekjøp med betalingsutsettelse eller kredittkortgjeld.  Ved å gjøre dette får du både en lavere lånerente og betaler mindre i gebyrer, og dermed sparer du penger.

Les mer