Main content

Det enkle lånet med personlig service

Det enkle lånet – steg for steg til forbrukslån eller refinansiering av lån, kreditter og kredittkortgjeld

1. Send inn søknad gjennom Vende Finans for behandling på dagen

Dette kan du gjøre enkelt med hjelp fra våre kundekonsulenter på telefon 56 91 5000 til å sette opp din lånesøknad på en best mulig måte for å oppnå de beste vilkår eller om du selv ønsker å søke direkte på nett.

2. Vi kvalifiserer din søknad og sender den umiddelbart videre til bankene for å finne det beste tilbudet på lån

Vi finner lånet som passer for deg, og kommer tilbake til deg med tilbud så snart som mulig. Å be om tilbud er kostnadsfritt og helt uforpliktende for deg.

3. Du får svar innen kort tid og du sparer tid og penger

Bankene tilbyr ulike kunder ulike vilkår. Våre erfarne lånebehandlere bistår i å undersøke markedet og finne banken med det tilbudet som passer deg best. Du får tilbudet innen kort tid og det er gyldig i 30 dager. Du står fritt til å velge det tilbud du ønsker. Få utbetalt lånet direkte på din bankkonto. Benytt pengene som du vil.

Personlig service

Du får personlig service av våre kundekonsulenter. Vi hjelper deg med å utarbeide en best mulig lånesøknad slik at du får de beste lånetilbudene. Våre åpningtider er fra kl.08-20 i hverdager.

Vi sender søknaden din til mange forskjellige banker som konkurrerer om å gi deg de beste lånetilbudet. Vi kan også bistå deg med å gjennomgå lånevilkårene i de ulike tilbudene du mottar eller gi deg annen informasjon du ønsker.

Vår personlige service er gratis. Når du søker lån gjennom Vende Finans vil du bli vurdert på samme måte som om du hadde søkt direkte hos en bank. Du påføres ikke noen kostnader eller rentepåslag. Det er bankene som betaler Vende Finans for muligheten til å kunne gi deg et lån.

 

Søk forbrukslån Søk refinansiering